Zâmbete și bucurie pentru copiii de la Centrul Turturești

1

Campania „Ajută un copil să zâmbească!” organizată de Asociația VREAU SĂ AJUT și Clubul de Copii ARTIS continuă demersurile umanitare pentru bucuria și ajutorul copiilor.
Vineri 16 decembrie a fost o zi minunată pentru noi. Împreună cu organizatorii și voluntarii campaniei am mers în vizită la Centrul de Ajutor pentru Viață din localitatea Turturești, unde mai multe mămici și copii ne-au întâmpinat cu multă căldură.
Am fost impresionați să întâlnim acolo copii deosebiți și frumoși care alături de mamele lor își clădesc împreună, în fiecare zi, ca o familie mare, perspectivele unui vieți frumose și demne.
Locul este plin de poveste. Centrul de Ajutor pentru Viață a fost casă pentru alte 400 de mame care au trecut pe acolo când le-a fost cel mai greu și nimeni nu le era alături.
Acolo au învățat tinerele mame să vadă viața cu alți ochi, să găsească puterea să zâmbească din nou alături de copiii lor și să îndrăznească să spere că într-o bună zi se vor descurca singure.
În cadrul campaniei umanitare, copiii s-au bucurat de cadouri, au cântat colinde, am împodobit împreună bradul, au primit dulciuri și alte lucruri de care au mare nevoie. Centrul de Ajutor pentru Viață din localitatea Turturești este locul în care aceste mame și copiii lor au învățat să aibă încredere în forțele proprii, au redescoperit bucuria și speranța pentru o viață mai bună. Felicitări celor care susțin acest centru și d-nei director Mihaela Tișe!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ratiu alexandra spune

    As dori sa va ajut cu hainite pentru bebelusi pana intr-un an si afolescenta intre 8_10 ani. Cum va pot contacta?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate