Weekend de foc pentru salvamontiștii nemțeni: „Dacă acesta este trendul și sfaturile noastre vă fac pe unii să zâmbiți ironic (…) e ok, noi suntem aici pentru a vă ajuta”

0

Bilanțul intervențiilor din weekendul care a trecut nu este nici pe departe unul încurajator. Ignoranța și teribilismul pun în pericol nu doar viețile celor care aleg să nu respecte niște reguli de bun-simț ci și viețile salvatorilor montani care la finalul unei ture sunt atât de epuizați încât abia mai pot vorbi. 14 intervenții într-un weekend…e prea mult.

Un sfârșit de săptămână la fel de aglomerat ca și cel precedent cu mai multe intervenții și din păcate unele grave. Neglijența, lipsa de experiență, ignorarea idicatoarelor de avertizare, teribilismul și ignoranța sunt rețeta perfectă pentru o vacanță stricată. Dacă acesta este trendul și sfaturile noastre vă fac pe unii să zâmbiți ironic, pe alții să înjurați printre dinți, e ok, noi suntem aici pentru a vă ajuta, acorda primul ajutor calificat și a vă asigura un transfer plăcut și cât mai comod spre secții de ortopedie, chirurgie … ATI etc.
Salvamont Neamț a intervenit în 14 cazuri constând în fracturi diverse, TCC, plăgi, luxatii și alte traumatisme
, a transmis Salvamont Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate