Weekend de foc pentru pompierii de la ISU Neamț

0

incendiiVineri, 09.12.2016 la ora 10:15, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Poiana Crăcăoani, comuna Crăcăoani.  La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 15 mp din acoperișul locuinței. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Vineri, 09.12.2016 la ora 23:19, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în anexa Văleni din Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD tip B2 din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars funinginea de pe coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 06:58, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Gârcina, com. Gârcina. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 400 mp de vegetație uscată și stufăriș. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 07:08, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Păstrăveni, comuna Păstrăveni. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri și 1 maistru militar cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 4 mp din bârnă lemn. Cauza probabilă a incendiului: sisteme de încălzire amplasate necorespunzător față de materialele combustibile.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 11:32, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Răchiteni, com. Răchiteni. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă (FRAP) din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului au ars aproximativ 1000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 17:55, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum, în localitatea Borlești, com. Borlești. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 20:45, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum, în localitatea Averești, com. Ion Creangă. La locul evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de capacitate medie și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 21:29, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Grumăzești, comuna Grumăzești. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 20 mp dintr-o anexă confecționată din lemn. Cauza probabilă a incendiului: sisteme de încălzire amplasate necorespunzător față de materialele combustibile.

Sâmbătă, 10.12.2016 la ora 22:30, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Ruseni, comuna Borlești. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 70 mp dintr-o anexă (grajd) și cca 1 tonă fân. Cauza probabilă a incendiului: jar (scântei) purtat de vânt și căzut pe materiale combustibile.

Duminică, 11.12.2016 la ora 00:17, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Piatra Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 2 ofiţeri, 1 maistru militar și 13 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD B2, 1 autoturism Duster și 1 ATPVM din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au fost afectate 3 imobile. La primul imobil au ars: acoperișul construit din învelitoare tablă, astereală lemn, pe cca 100 mp, obiecte de îmbrăcăminte, electrocasnice, obiecte de mobilier, 100 kg. brichete rumeguș, instalația electrică, instalația de alimentare cu apă, documentele de identitate. La al doilea imobil au ars: acoperișul pe o suprafață de 60 mp, tavanul pe cca 35 mp, izolație locuință pe cca 20 mp., cca. 0,5 mc. scândură de brad, instalația de alimentare cu apă și canalizare dintr-o anexă confecționată din lemn. La al treilea imobil au ars: acoperișul pe cca. 20 mp. și tavanul pe cca. 10 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Duminică, 11.12.2016 la ora 04:46, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Târgu Neamț. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofițer și 14 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 150 mp acoperiș astereală lemn, învelitoare tablă, bunurile din camerele de la mansardă și s-au degradat pereții locuinței, instalația sanitară și alte bunuri. Cauza probabilă a incendiului: cablu electric defect.

Duminică, 11.12.2016 la ora 05:12, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată, în localitatea Dochia, com. Dochia. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 2 autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars aproximativ 400 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate