Weekend în siguranță pe drumurile din județul Neamț

0

vicVineri, sâmbătă și duminică, pe şoselele din județul Neamț, nu au avut loc accidente de circulaţie, soldate cu victime omenești.

Conform statisticilor Serviciului Rutier Neamț, ultimul weekend fără accidente rutiere cu victime a fost pe 28-29.11.2015!

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe raza județului, fiind desfășurate acțiuni în intervalul 07.02-12.02.2017. Astfel, doar sâmbătă, 11 februarie a.c., polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, 21 pentru depășirea cu 50km/h a limitei de viteză și unul pentru depășire neregulamentară.

Abaterile au fost înregistrate pe DN2, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Polițiștii nemțeni recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

În anul 2016, cele mai multe accidente grave de circulație s-au produs în intervalul orar 14-22, în zilele de marți, miercuri și duminică.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate