Vremuri grele pentru bătrânii noștri. Apel umanitar pentru sprijinirea unui caz al Asociației „Născută Înger” Piatra-Neamț

0

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț revine cu un nou apel umanitar pentru sprijinirea unui pacient de 75 de ani care are nevoie de o intervenție chirurgicală la un ochi, pentru a nu-și pierde vederea. Din păcate, acesta nu are resursele financiare pentru a acoperi costurile intervenției.

Celor care pot sprijini cazul le transmitem că pacientul are nevoie de suma de 3000 de lei, pe lângă costurile necesare pentru analize și control cardiologic. Este programat la operație pe data de 3 martie 2022.

Romania, țara unde munca nu te apără de sărăcie. Cel mai recent raport al Comisiei Europene arată că oferta de forță de muncă și de competențe nu ține pasul cu nevoile mereu în schimbare din sectorul economic, gradul de sărăcie e în creștere, iar inegalitatea în materie de venituri se menține la un nivel înalt în România. Cea mai înaltă incidență a sărăciei se înregistrează în rândul bătrânilor și a tinerilor.

Bătrâni care au muncit toată viața, însă acum nu-și permit decât un minim necesar. Bătrâni neputincioși care stau în frig, flămânzi, fără medicamente.

Noi, voluntarii îngerilor, împreună cu voi, cei cărora vă pasă, nu le putem ignora strigătul lor de ajutor. Azi vin cu un nou caz în atenția voastră, un bătrân ne-a implorat să nu-l lăsăm să orbească. O operație a reușit el să o facă, iar pentru cea de-a doua nu mai are putere. Are nevoie de 3000 lei pentru a nu-și pierde ochiul.

Știu, uneori parcă sunt un cerșetor, de multe ori mă gândesc la asta, dar efectiv nu știu cui să-i spun nu, cui să-i spun da, pe cine să aud, pe cine să nu aud. În multe zile am sufletul strâns ca într-o menghina de toate suferințele pe care le văd zi de zi, copleșită sunt de atâtea mesaje pe care le primesc pentru ajutor. Oamenii au ajuns la capătul puterilor, sunt epuizați de datorii, foame și frig.

Sunt convinsa că Dumnezeu mă va ajuta și în acest caz, să nu-l lăsăm să orbecăie în întuneric. Să fiți binecuvântați oriunde v-ați afla și vă mulțumesc tuturor care ne susțineți în misiuni îndeplinite.

Carmen Suciu, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii legate de caz pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „operație bunicul Mihai”:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate