Vremea rea i-a pus la incercare pe pompierii militari

0

Marti, 5 iunie, la ora 12.33, pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Targu Neamt au fost alertati si au intervenit cu un ofiter, 6 subofiteri si o autospeciala pentru degajarea unui arbore cazut pe raza localitatii Vanatori Neamt.
In urma manifestarii fenomenelor meteorologice periculoase, un arbore aflat pe marginea carosabilului s-a rupt si a cazut pe partea din fata a unui autoturism (capota si parbriz) provocand avarii la caroseria acestuia. Cei 5 ocupanti ai autoturismului (4 adulti si un copil de 5 ani) nu au suferit leziuni. Pompierii militari au indepartat arborele de pe autoturism si de pe partea carosabila si au deconectat bornele autoturismul avariat pentru a evita producerea unui incendiu.

La ora 13.19, Detasamentul de Pompieri Targu Neamt a fost alertat si a intervenit cu un ofiter, 5 subofiteri, o autospeciala si o motopompa pentru evacuarea apei dintr-un depozit de cereale situat pe strada Stefan cel Mare din localitatea Vanatori Neamt. Pompierii militari au evacuat apa din depozit si din curte, care a afectat 2 tone de cereale (tarata de grau, porumb boabe).

SVSU Targu Neamt a intervenit, in urma unui apel primit prin 112 de ISU Neamt, pentru evacuarea apei de pe strada Stefan cel Mare din orasul Targu Neamt (acumulata in zona intrarii intr-o scara de bloc). Misiunea s-a executat cu 3 voluntari din cadrul SVSU si o motopompa.

Nota: ANM a instituit pe teritoriul judetului Neamt, in intervalul orar 12.30 – 15.00, o avertizare meteo – cod portocaliu de vreme severa.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate