Vremea în Moldova și la munte – estimările meteo până la data de 20 noiembrie

0

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 7 – 20 NOIEMBRIE 2022

MOLDOVA
Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, cu precădere în jumătatea sudică a regiunii, până în data de 10 noiembrie, când media maximelor va fi de 14 grade, apoi vor marca o scădere, spre 8 grade mediat regional în 15 noiembrie și ulterior se vor menține la valori asemănătoare. Temperaturile minime vor avea variații în intervalul 7…16 noiembrie, de la medii de 4 la 8 grade, după care se vor stabiliza la 0 grade în medie pe regiune.
Probabilitatea pentru ploi va fi mai mare în 11, 12 și 13 noiembrie.

LA MUNTE

Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 10 grade în primele 4 zile ale intervalului de prognoză, apoi va scădea treptat spre 4 grade în data de 12 noiembrie. Ulterior, vor avea doar variații ușoare, cu medii între 4 și 6 grade. Minimele vor avea valori medii în jurul a 2 grade în prima săptămână de prognoză, în ultima zi a acesteia vor scădea semnificativ spre -2 grade și se vor menține în jurul acestor medii în a doua săptămână.
Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în 7,8, 11, 12, 13 și 14 noiembrie.

Sursa: ANM

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate