Vrei sa stapanesti pe deplin legislatia muncii? Alege cursul special de la Aprendis

0

Fie că ești în căutarea unei traiectorii profesionale care să ți se potrivească, fie că vrei să te perfecționezi în domeniul legislației muncii, cursurile Aprendis sunt o soluție optimă pentru tine. Acestea au fost dezvoltate și sunt susținute de către profesioniști cu vastă experiență care te vor ajuta să descoperi tainele acestei meserii și să îți dezvolți toate abilitățile de care ai nevoie pentru a ajunge printre cei mai buni din nișa ta. Urmează un curs de expert in legislatia muncii sustinut de Aprendis și obține pregătirea necesară pentru a putea coordona serviciile externe specializate în resurse umane și salarizare!

Ce vei învăța alături de specialiștii Aprendis?

Un expert în legislația muncii are multiple responsabilități în cadrul unei companii, iar cursurile Aprendis au fost conturate în așa fel încât să le acopere pe toate. De la prezentarea în detaliu a legislației în vigoare și până la exemplificarea practică a procedurilor de lucru, vei învăța tot ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat expert;

  • Cum redactezi un contract individual sau colectiv de muncă sau orice alt document specific;
  • Asistarea lucrătorilor la negocierea, încheierea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractelor;
  • Reprezentarea angajatorilor, a patronatelor sau a sindicatelor în cadrul acestor negocieri, dar și în relația cu autoritățile din domeniul muncii și securității sociale;
  • Asigurarea aplicabilității legii cu privire la egalitatea șanselor și combaterea riscului de hărțuire sau de fraudă;
  • Organizarea muncii și elaborarea sistemelor de salarizare la nivelul unității;
  • Gestionarea tuturor cererilor și reclamațiilor angajaților;
  • Remedierea conflictelor la locul de muncă și multe altele pe care le afli direct de pe site.

Beneficiezi de un program flexibil

Cursurile Aprendis au fost pregătite pentru oricine își dorește să obțină o calificare în plus, chiar dacă au un program încărcat. Așadar, sistemul de derulare este online-live, iar orele sunt alese strategic, pentru ca toată lumea să poată lua parte. De miercuri până vineri, orele de curs sunt cuprinse între 18:30 și 21:30, iar în weekend între 10 și 14. La finalul acestei perioade, vei susține un examen compus din două probe, un test grilă și predarea unui proiect, în urma căruia vei primi și certificatul de absolvire.

Ai șansa să înveți de la experți în domeniu

Aprendis a adunat sub egida sa doar traineri cu experiență, dispuși să împărtășească secrete și modalități eficiente de lucru din activitatea lor. Vei afla informații actualizate despre codul muncii, rezolvarea conflictelor de muncă și reprezentarea angajaților, patronatelor sau a sindicatelor în relația cu autoritățile din domeniul muncii și securității sociale. Pentru toate aceste chestiuni se vor realiza studii de caz aplicate în așa fel încât să înveți cum să pui în practică toată teoria prezentată.

Ai parte de numeroase avantaje financiare

Costul pe care îl plătești pentru un curs de expert legislația muncii este în general de 2.000 de lei, însă dacă te înscrii la următoarea grupă care debutează pe 9 mai, beneficiezi de o reducere de 25%. În plus, ai posibilitatea să achiți integral, la momentul înscrierii, fie în două rate egale, în așa fel încât să elimini orice impediment financiar care ar putea sta în calea acestui pas. Pe lângă sesiunile propriu zise de curs, acest cost acoperă și materialele de învățare, menținerea legăturii cu trainerul în permanență, taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire.

Grăbește-te să îți rezervi locul, pentru că se ocupă rapid, iar dacă vrei să faci parte din următoarea grupă, te înscrii în câțiva pași simpli, direct de pe site.

Învață alături de Aprendis tot ce trebuie să știi pentru a deveni expert în legislația muncii!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate