Votează tradiţia! „Comorile Neamţului”, în duel, din nou, „LA MĂRUŢĂ”

1

 

Votează tradiţia din Piatra-Neamţ! „Comorile Neamţului”, în duel „LA MĂRUŢĂ” pentru titlul de cel mai bun ansamblu tradițional din România!

„Comorile Neamţului”  a participat în prima etapă de prezentare a județului pe 23 noiembrie 2017 unde mâncarea tradițională și obiceiurile de iarnă prezentate au dus dansatorii în etapa următoare.

Astăzi, 5 februarie, de la ora 15.00, județul Neamț este reprezentat din nou cu mândrie de Ansamblul Folcloric „Comorile Neamțului” în emisiunea „La Măruță” de la Pro Tv.

Cei care îndrăgesc tradiția și dansurile județului Neamț au ocazia să  îi sprijine și de data aceasta. Datorită celor care i-ați votat și susținut, au reușit să ajungă în ultimile 12 ansambluri din țară.

Astăzi, de la ora 15:00, vă așteptăm vă invităm să ne votați, numai după ce se spune START VOT :

  • online aici: http://lamaruta.protv.ro/voteaza  – Atenție! Ca votul să fie valid, trebuie să vă autentificați cu contul de Facebook. Se poate vota o singură dată de pe un utilizator Facebook
  • prin SMS la 1266 cu textul “NEAMT”  – Atenție! Ca votul să fie valid, folosiți T și nu Ț. Voturile cu Ț NU SE CONTORIZEAZĂ

Noi știm că pentru dumneavoastră, cei care ne iubiți, noi suntem cei mai buni. În duelul ansamblurilor, fie ca cel mai bun să câștige !

Ansamblul are în palmares participarea la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, unde a reprezentat zona Neamţului şi România, aducând acasă numeroase trofee şi distincţii. De asemenea, se mândreşte cu participarea, în anul 2014, la emisiunea ,,România Dansează” de la Antena 1, unde a reușit prin prestaţia sa să ajungă până în semifinală, iar, în anul 2015, a ajuns până în etapele superioare ale emisiunii “Românii au talent”, de la Pro Tv.

https://www.facebook.com/teo.lungu.75/videos/905308016311668/

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Felicitari pentru munca si talentul lor.S-au calificat in semifinala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate