A înnebunit lupul: CJ Neamț se judecă cu propria firmă DRUPO, dar nimeni nu vede ce trebuie

1

După ce ani de zile s-a furat în draci de la DRUPO, acum firma Consiliului Județean se judecă chiar cu Consiliul Județean. DRUPO a dat în judecată Consiliul Județean pentru ”plăți nedatorate”, iar  Consiliul Județean Neamț a acționat în judecată DRUPO pentru ”despăgubiri”.

Înțelegem ca procesele sunt generate de un control al Curții de Conturi la Consiliul Județean Neamț. Ce nu înțelegem noi este cum de Curtea de Conturi vede nereguli de 20 mii lei între Consiliul Județean Neamț și Drupo, dar nu vede deloc achiziția stației de asfalt de la Girov care nu a mers niciodată și unde Drupo a investit 2,2 milioane de lei sau nu dă de urma celebrului concasor de la Drupo.

E bine și cu astea, cu câteva mii de lei, e bine și cu mocheta și cu ce nimicuri mai găsește Curtea de Conturi pe la Consiliul Județean Neamț sau firmele subordonate, dar parcă ar avea orbul găinilor Curtea asta de Conturi când e vorba de milioanele de euro furate cu ajutorul Consiliului Județean Neamț până la preluarea acestuia de către PSD-ALDE.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Buna ziua,statia de asfalt de la Girov a functionat pana acum ceva ani in urma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate