Vor să radă o pădure la Valea Albă/Războieni – Neamț

1

Mai multe persoane ne-au semnalat faptul că o mulțime de arbori foarte groși în diametru și sănătoși, dintr-o pădure aflată în comuna Războieni, județul Neamț, au fost marcați și urmează să fie tăiați. Localnicii spun că au mai fost probleme în trecut cu foarte mulți arbori tăiați aiurea, dar totul a fost mușamalizat. Mai mult de atât, aceiași localnici spun că nu poate fi vorba de o activitate de întreținere a păduri și rărire a copacilor deoarece distanța dintre ei e deja destul de mare.

Să întrebăm oficial la Direcția Silvică Neamț s-a dovedit a fi o pierdere de timp deoarece ei sunt stat în stat și nu răspund, deci vom aștepta prima conferință de presă, doar că și aici avem o problemă. Direcția Silvică Neamț face conferințe de presă doar când are ordin de la PNL să răspundă cuiva de la PSD. Deci, când o să se certe iar politicienii între ei pe tema pădurilor, vom avea ocazia să adresăm întrebări, ne vom lămuri ce este cu această pădure și mai ales ce este cu miile de copaci marcați în ultimele luni în pădurile din Neamț. Până atunci urmăriți filmarea de mai jos.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Io spune

    Uraaaaa! „Colaborarea” cu austriecii continua.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate