Violonista Sara Stroici se întoarce acasă, unde va putea cânta din nou

1

Violonista Sara Stroici, membră a formaţiei Artes Quartet va fi externată la începutul săptămânii viitoare, după 2 săptămâni de spitalizare. 

Tânăra violonistă, accidentată grav în data de 6 aprilie,Sara Stroici în timp ce se afla în drum spre casă și internată la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu fractură de coloană şi de bazin, mai multe coaste rupte și plămânul stâng perforat, se va putea întoarce acasă în cursul săptămânii viitoare. Potrivit apropiaților săi, Sara se simte bine, mâna a fost scoasă din ghips și pusă în orteză mobilă, iar ultimele radiografii arată o evoluție bună a fracturilor inițiale.

Ieri, Lucreția Stroici, mama Sarei, ne vorbea despre tânara violonistă, care este în afara oricărui pericol și ne cere să ne întreptăm rugăciunile și spre colegul de salon al Sarei, care va fi transferat la secția de oncologie și va avea nevoie de susținerea noastră:

*17.04.2015 – ora 14:00 (Lucica Lucretia – Lucreția Stroici)

Sarah este in afara oricarui pericol, potrivit d-nei Doctor care ingrijeste de ea. O sa poata sa cante si pe viitor la vioara, asa cum o face atat de frumos! Astazi i-a fost scoasa mana din ghips si pusa in orteza mobila, iar saptamana viitoare va fi externata. Dansa recunoaste fara nicio rezerva ca a fost martora unei minuni incredibile pe care Dumnezeu a facut-o cu Sarah. Rugaciunile noastre inaintea lui Dumnezeu continua pentru vindecarea ei deplina si refacere integrala.

Daca vreti sa va rugati si pentru colegul de salon al Sarei, un domn in etate din localitatea Izvoarele, internat, care va fi transferat la oncologie si are mare nevoie de sustinerea noastra pentru ca Dumnezeu sa se indure de sanatatea sa.

Va multumim din suflet pentru rugaciuni! Nu renuntati la mijlocire!
In curand Sarah va putea sa va scrie singura pe facebook!

Confirmând afirmațiile mamei sale, Sara ne-a scris pe pagina ei de facebook acum câteva ore:

*18.04.2015 – ora 08:30am

Am atatea sa va spun!!! Aleg doar asta: cand vezi o minune este ceva fenomenal. Dar, cand fiecare respiratie a mea reprezinta o minune, nu pot decat sa stau linistita si sa observ cum Altcineva se lupta pentru mine. Lupta e grea..foarte grea. Dar, nu sunt singura!!! Daca sunt in viata, ma voi face bine. Am sute de mesaje ce asteapta sa fie deschise. Acusi! Mai e putin. Va multumesc din suflet! Abia astept sa va pot scrie mai multe. Rugati-va in continuare!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Becky A. spune

    Îndreptăm*

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate