Un camion ce transporta stupi cu albine s-a răsturnat în comuna Dobreni – Neamț

2

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un camion ce transporta stupi cu albine s-a răsturnat în comuna Dobreni – Neamț.
Din cauza neadaptării vitezei la intrarea în curbă, șoferul a reușit performanța de a răsturna remorca ce conținea zeci de stupi cu albine. Faptul că accidentul s-a produs noaptea când albinele nu zboară și intervenția extraordinar de rapidă a mai multor apicultori echipați și dotați cu tot ce trebuie, a dus la evitarea unui dezastru de proporții. Dacă acest accident s-ar fi întâmplat ziua sau stupii nu ar fi fost luați până dimineață, zeci de mii de albine ar fi atacat tot ce le ieșea în cale.
Chiar sâmbătă în cursul zile toată presa internațională a relatat de la fața locului un accident similar cu un camion plin cu stupi cu albine răsturnat în SUA. Deoarece acel accident s-a produs ziua, intervenția apicultorilor a fost în zadar, nereușind să adune albinele, singura soluție venind din partea pompierilor care le-au omorât cu spumă, dar nu înainte de a se bloca o autostradă, de a se lăsa cu victime și a se crea un întreg haos.


I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. mrjul spune

    Nu se poate ca o semiremorca, chiar daca are centrul de greutate sus, sa se rastoarne intr-o curba, fara a avea viteza neadaptata.

  2. feraru marcel spune

    Rumanu-i da clasa Americanului, la orice ora ! Da’ găzele-s bine ? Picioruse rupte. aripuțe ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate