Violatorul de românce a ajuns la închisoare la vârsta de 88 de ani – una dintre victime e din Neamț

Un obsedat sexual din Italia, care viola în special femei românce și cel puțin una dintre victimele sale fiind din Neamț, a fost în sfârșit condamnat  după ani de procese și după ce ultima sa victimă a decedat în timpul procesului fără să apuce să i se facă dreptate.

B. Giani, din Balvano – Italia a agresat sexual o româncă din Neamț, acum mai bine de 20 de ani. El a păcălit-o că o angajează ca menajeră și a violat-o după care a aruncat-o în stradă. Femeia nu a putut face mare lucru, deoarece nu avea actele în regulă, dar acum e stabilită în Italia și a urmărit îndeaproape cazurile legate de acest neom.

Fapta pentru care violatorul de românce a fost condamnat la trei ani și patru luni la vârsta actuală de 88 de ani datează din 2010, când a violat o altă româncă de 43 de ani la acea vreme prin aceeași metodă, ademenind-o cu o ofertă de ingrijitoare. Din păcate această victimă a decedat în timpul procesului.

Nenorocitul a mai fost anchetat în trecut tot pe motiv că ar mai fi abuzat sexual și altă femeie, tot româncă, tot o îngrijtoare, dar în acel caz a fost achitat pe motiv că nu existau destule dovezi.

Din păcate, acest neom are toate șansele să primească arest la domiciliu pentru că are o vârstă foarte înaintată.

Dincolo de aceste fapte, cazul arată ceea ce noi românii din țară nu conștientizăm de multe ori, și anume prin ce trec unele femei românce când aleg să plece să câștige o bucată de pâine în alte țări.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. DORINA RUSU spune

    Daca nu i minciuna eu va zic .ambarada romina interpolul poi ziaristi cu ce ne protejeaza .sint dementi nenorociti. Asa su fost mereu .Si de nu ai curaj sa i denunti spun si minciuni nenorociti.mai multa serietate si sa ne ajutam mai mult mai multa imitate si nu mai pot face din romince sclave serve ca mai esista schiavi tu si nici servi tu denuntati Denuntatiii la carabinieri la politie sa le piara già sul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate