Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
  • :
  • :

Violată de tată și pusă să se prostitueze cu acordul mamei

Caz șocant în Italia. Un român riscă peste 6 ani de închisoare, după ce polițiștii au descoperit că acesta a violat fetița iubitei sale, pe care a și obligat-o să se prostitueze. 

Procurorii au cerut o pedeapsă de 6 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru românul care a obligat o fetiță în vârstă de 13 ani să se prostitueze.

Potrivit presei italiene, și site-ului stiridiaspora.ro bărbatul a violat-o și el pe copilă, iar toată grozăvia s-a petrecut cu știința mamei fetei. Cei trei locuiau în localitatea Castel San Giorgio (provincia Salerno). În acest caz, polițiștii au arestat trei persoane: mama fetei, tatăl adoptiv (concubinul acesteia) și încă un bărbat bănuit că ar fi întreținut relații sexuale cu minora.

Mama fetei a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare cu executare, iar acum este rândul concubinului său să-și afle pedeapsa.

Bunica fetei este cea care a anunțat carabinierii, având suspiciunea că nora sa își prostituează fiica.
Un comentariu la “Violată de tată și pusă să se prostitueze cu acordul mamei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *