Vineri, consilierii locali au posibilitatea să voteze ca Piața Centrală să fie dată în administrarea unui departament din primărie

1

Vineri, consilierii locali au posibilitatea să voteze ca Piața Centrală să fie dată în administrarea unui departament din primărie.

Cu această propunere introdusă pe ordinea de zi de primarul Dragoș Chitic se încheie discuțiile în contradictoriu legate de încredințarea administrării noii piețe firmei Urban și, mai mult de atât, e o mișcare de șah la adresa consilierilor PSD care vor încasa o mare lovitură de imagine în situația în care ar vota împotrivă.

Administrarea pieței de către un departament din Primăria Piatra-Neamț este de departe cea mai bună variantă prin care tot profitul ajunge în buzunarele municipalității și nu în ale unei firme private.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la votul din Consiliul Local Piatra-Neamț la următoarea ședință care va avea loc peste trei zile.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vlad Farcasanu spune

    Sa dea domnul! Se merge prea departe.Lasati interrsele personale deoparte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate