Chitic: „Voi informa instituțiile statului despre faptul că nu se aprobă deschiderea pieței de șapte luni!”

3

În urma notificării depuse de către una dintre firmele participante la licitația pentru serviciul public de administrare, întreținere și exploatare a Pieței Centrale Agro Alimentare Sf. Gheorghe din Municipiul Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic declară următoarele:

„Este inadmisibil ca din cauza deciziilor politice iresponsabile ale consilierilor locali de la PSD și ALDE Piața Centrală să rămână chiar și după șapte luni de la finalizare acesteia închisă, fără a putea estima astăzi un termen în care sa va deschide.

Luni, 2 octombrie, după amiază a fost depusă o notificare la licitația pentru administrarea obiectivului, ceea ce poate face ca piața să rămână închisă alte câteva luni, dacă nu, chiar ani. Domnilor consilieri PSD și ALDE, constat cu surprindere că nu vă pasă deloc de acest oraș și de oamenii care v-au trimis în Consiliul Local.

Sunt șapte luni de zile de când vă opuneți în mod constant acestei deschideri, fără argumente logice, iar uneori cu motivații hilare. Manifestați în acest mandat dispreț total față de oraș și față de pietreni. A venit frigul și prin deciziile voastre faceți ca pentru a treia iarnă consecutiv activitatea din zona pieței să se desfășoare în condiții total improprii atât pentru comercianți, cât și pentru clienți.

Voi convoca în fiecare săptămână câte o ședință de Consiliu Local în care vă voi cere să aprobați deschiderea pieței, să vă asumați și să dați explicații pietrenilor de ce acest obiectiv rămâne închis.

Voi informa instituțiile statului competente despre faptul că nu aprobați deschiderea ei de șapte luni, iar pietrenii nu pot beneficia de o investiție făcută din bani publici. Primăria Municipiului Piatra-Neamț pierde în fiecare lună bani la bugetul local, iar clădirea pieței riscă să se degradeze și să trebuiască cheltuiți alți bani pentru a o putea deschide. ”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Doina Marta spune

  rusine sa va fie !
  toti o apa si-un pamant!
  unde esti tu Tepes Doamne. ?

 2. Tatiana Ungureanu spune

  Nu ne mai miră nimic in țărişoara asta, numai corupție la tot pasul.

 3. viorel spune

  cea mai buna masura pentru romanistan in viitor este votul real si nu secret ca populatia sa isi asume ceea ce voteaza astfel am putea afla vinovatii care i-au votat pe neocomunisti ducand asfel tara inapoi iar cu ani si ani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate