Vineri, 18 martie, se întrerupe furnizarea apei în Piatra-Neamț. ACTUALIZAT

4

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de VINERI, 18-03-2016, între orele 08:00 – 16:00, in municipiul Piatra Neamt, pe strazile: Subdarmanesti, Erou Bucur, Fundatura Morii, Negoiului, Vrancei, Darmanesti (Statia de Inalta Tensiune pana la intersectia cu str. Erou Bucur, inclusiv bl. A11) și pe Bld. 9 Mai: de la intersectia cu Bld. M. Eminescu (Pod Caprioara) pana la intersectia cu Bld. Republicii(zona Gara P. Neamț).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

apa

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. robocop spune

  Deci sa-si dea demisia ca se sparge teava ? Nu stiu ce fumati si cine va credeti , da sunteti tari tovarasi !

 2. cititor40 spune

  DEMISIA PT.C.A. A.G.A DE LA APA SERV! IMEDIAT!
  Da presedinte ,taiati definitiv numirile acestea politice!

 3. Justitiarul spune

  Pentru ce sa mai comentezi daca cuvintele nu au rasunet nici macar politic?Asa de palavrageala ca sa ne aflam in treaba e obisnuit la romani.
  Sa-si dea demisia toata conducerea Apa-serv si conducatorii politici C.J. si Aga si neamu lor ca nimic nu misca.Atrageti fratilor fonduri europene si faceti odata infrastructura nu mai mizati pe ce a facut Ceausescu cu activistii etc.

  1. legio spune

   Ai dreptate si eu sant de aceiasi parere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate