Vinerea Verde. Primăria versus Consiliul Județean

2

Primăria Piatra-Neamț care transpiră ecologie prin toți porii de când are un nou primar a făcut apel la propriii angajați ca astăzi să lase mașina acasă.

Primăria Piatra-Neamț se alătură campaniei ”Vinerea Verde” inițiate de Ministerul Mediului, cu scopul reducerii poluării din orașe. Campania va fi lansată la nivel național vineri 12 martie.
Toți angajații instituției au fost invitați ca, în măsura posibilităților mâine să renunțe la autoturismul personal pentru deplasarea spre și de la serviciu.
Și tu poți contribui la reducerea poluării, renunțând în ultima zi lucrătoare a săptămânii la deplasarea cu autoturismul personal.
” s-a postat ieri pe pagina primăriei.

Azi, ”Vinerea Verde” … pe la primărie.

La Consiliul Județean, instituție care s-a alăturat aceluiași demers… Dar unde nimeni nu se dă ecologist… nicio mașină.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Miha spune

    Tb sa fotografiati parcarea si străduța din spate a CJ.Mai aveau un pic si stăteau suprapuse masinile.nimeni nu a respectat nimic.doar de poza.atat

  2. mickey999 spune

    Presupun ca angajatii primariei in mod „voluntar” ( „ca daca nuuuuu…. te dau afara sau iti opresc curentul pe viata ” !) au lasat masina acasa azi .
    Toti ca unul si unul ca toti ! Oooffff….

    🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate