[VIDEO] Un primar își umilește fetița, punând-o să stea dezbrăcată cu mâinile sus „să n-ajungă o drogată”

0

Un video absolut șocant a ieșit la iveală. Nu mai contează nici contextul, că e campanie, că nu e campanie. NU ASTA CONTEAZĂ! Contează că un părinte se filmează cum eșuează lamentabil ca tată și își traumatizează pe viață propriul copil, umilindu-l și terorizându-l.

Asistăm în ultimele zile la un eșec absolut al instituțiilor care ar trebui să protejeze toți, TOȚI, copiii de violență și abuzuri. Vedem cazul fetei torturate de alții copii de la Târgu Jiu, tratat superficial de autorități. Mai vedem cazul de la Giulești când un copil este torturat de propria mamă pentru satisfacția unui bărbat. Avem un caz deosebit de grav în Neamț, tratat la „și altele” cu două vorbe de autorități (click aici). Și vedem periodic astfel de atrocități comise de adulți împotriva copiilor sau de copii împotriva altor copii, viitorii adulți… care… în lipsa unui sprijin psihologic susținut pe viață vor ajunge să comită aceleași lucruri sau să devină un pericol pentru ei înșiși.

STOP VIOLENȚEI FIZICE ȘI PSIHOLOGICE! NU MAI FACEȚI COPII DACĂ NU SUNTEȚI ÎN STARE SĂ ÎI EDUCAȚI UMAN ȘI RESPONSABIL!

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, și susținut de PNL, și-a filmat copila, în timp ce-o pedepsește, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului.

Fiica acestuia repetă printre suspine și lacrimi ceea ce tatăl ei îi spune: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Filmarea a fost publicată de Știri de Bistrița. Edilul dă vina pe rivalii politici pentru apariția filmului în spațiul public și consideră că ceea ce a făcut el se numește „educație” ca „să nu ajungă vreo drogată la 18 ani”.

 I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție dinasta, a declarat Traian Ogâgău pentru Știri de Bistrița.

Iată ce declara în urmă cu câteva zile primarul de Sângeorz-Băi: „Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc. Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!”

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

Primarul a oferit și un drept la replică după ieșirea în spațiul public a filmării:

Cine cruță nuiaua își urăște fiul, dar cine-l iubește, are grijă să-l disciplineze, spune un proverb din biblie. De două săptămâni, dragii mei sîngeorzeni, circulă prin orașul nostru un video personal, făcut iarna trecută în concediu, singur cu copiii, la schi, în care fetița mea Traiana, ieșită din duș și dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă.

Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici și până la a folosi tocmai în campanie electorală fimulețe personale, private, denotă faptul că sunteți disperați și folosiți cele mai josnice metode pentru a manipula cetățenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc și eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliți voi imaginea fetiței mele?! Cu ce v-a greșit ea?

În viața persoanlă a fiecăruia nu se poate băga nimeni, și nu e normal să o folosiți în campanie electorală. Eu nu spun nimănui cum să-și educe copiii, sau să-și crească copiii, însă nici nu cunosc vreun părinte care să nu-și fi certat vreodata copiii. Când îmi aduc aminte de biata mama, cum mă punea la colț pe coji de nucă sau pe boabe de porumb, pentru că eram neastâmpărat, sau când rupea jorda din gard de-o luam la fugă cât vedeam cu ochii… fiecare dintre noi are astfel de amintiri din copilărie.

Voi vorbiți de circ?! Luptați corect și cinstit! Dar să folosești  filmulețe din viața personală, cu copii, este mult sub demnitatea umană, și nu pot decât să transmit celor uniți pentru Sîngeorz, gașca de interese, domnului Suciu și șefului acestuia care l-a învățat aceste metode: să vă fie rușine! Niciodată nu o să puteți câștiga cu astfel de metode pentru că nu vă lasă Bunul Dumnezeu! O să vă batem cu ștampila și cu fapte pe 27!”, a precizat Traian Ogâgău.

Publicația noastră nu a susținut și nu susține încălcarea vieții private a persoanelor publice, însă totul până la copii!

Așteptăm de urgență poziția PNL privitoare la acest caz. Într-o țară normală la cap, într-o astfel de situație omul trebuia să își dea demisia dintr-o funcție publică și să renunțe la campania electorală pentru un nou mandat. PRIORITARE nu sunt plătitul de polițe între partide și nici vreo funcție. PRIORITAR este COPILUL! Iată cum un copil abuzat de mama lui, pus pe coji de nuci și pedepsit cu „jorda din gard” a ajuns un adult care la rândul său își abuzează copilul.

Oameni buni, STOP! Dacă vrem să avem o țară cu oameni normali la cap, violența de orice fel trebuie eradicată din educația copiilor. Mergeți la psiholog sau psihiatru dacă ați fost abuzat în copilărie ÎNAINTE de a aduce pe lume un nou copil pe care să îl supuneți la aceleași metode de tortură sub forma „educației”.

AVEȚI GRIJĂ DE COPII!

E momentul ca absolut toți să avem o poziție fermă în aceste cazuri și să nu susținem sub nicio formă asemenea comportamente. Toți: cetățeni, polițiști, procurori, judecători, asistenți sociali, psihologi, psihiatri, educatori, profesori, oameni politici, persoane publice, jurnaliști.

Citiți și [VIDEO] O educatoare, acuzată de părinții de la grupa mică a Grădiniței nr. 12 din Piatra-Neamț

Mai multe detalii despre trecutul infracțional al acestui „tată” și „primar” în Libertatea.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate