VIDEO ȘOCANT! Haos într-un magazin

4

Auzim tot felul de reclame și avertizări precum: ” tutunul dăunează grav sănătății” sau „excesul de sare poate provoca probleme renale, cardiovasculare”, șamd. Vă spunem noi una nouă: reducerile vă pot lăsa fără un dinte, sau fără păr în cap!

Scena de mai jos a fost filmată într-un supermarket din Bacău unde protagoniștii acestui film de prost-gust s-au fugărit, îmbrâncit, călărit, pentru niște amărâte de televizoare aflate la reducere.

Bun, se știe că românul e sărac, dar să te comporți precum primitivul abia ieșit din cavernă, să arunci marfa pe jos, să te lupți cu o femeie, chiar așa?! Ăsta e nivelul la care suntem, și ne mirăm când suntem arătați cu degetul.

La fel ne comportăm oriunde ne-am duce, că e Bacau, Iași, Londra sau Milano. Să nu credeți ca la Neamț lucrurile stau mai bine. Suntem români de meserie, și cu asta am spus tot.

Sursa: facebook

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cornel spune

  Hai să fim Serioși , unora le și place sa se facă SINGURI, Nu am nimic cu Ei ori alții , Dar aici e vorba și de mintea , capul unora , Se bat pe niste pocnitori , care se prea poate sa Nu funcționeze cum trebuie de Noi ,dar mai ales după ce sa dat de a dura cu ele prin magazin , așa încât urmează alți nervi , telefoane la magazin , Reprezentanta ? daca exista , Ptr Ce ? Ptr că Nu gândesc decât că trebuie să îl ia ,SA Fie ,in buc , baie , sufragerie , peste tot , mai ceva ca-n într-un studio TV neștiind că unele dintre ele NU suporta decât o singură Intervenție , Reparație Daca se poate face și aceea , poate fi capsulat și atunci îl duci Tu frumos la gunoi , in loc să aprecieze , păstreze ce au acasă și care ori fi ele mari , aduna praf ,DAR AU și un MARE ATU ,sunt de Calitate și îngroapă 2 pocnitoare de astea ,Ex era o firmă acum ceva timp UTOK de făcea de toate ; tv ,tablete, telefoane , monitoare PC , PC urî , UNDE e UTOK Acum ?

 2. mickey999 spune

  Nu e nimic extraordinar.

  AI vazut filmul ala cu Arnold „Jingle all the way”?
  Cam asa e un Black Friday la Walmart in USA

  🙂 🙂

  Da, e posibil ca reducerile sa te lase fara dinti sau sa fii calcat in picioare

 3. Adri spune

  Vezi la ce e bine sa ai fes cu burta, saraca femeie a ramas cu buza umflata!

 4. xx spune

  Am vazut si nu o data pe posturile noastre de televiziune si pe internet,aceleasi scene la indigoo si in tari asa zis civilizate.Cazurile sint mai putine la ei pentru ca ei si-au terminat demult retelele de magazine si se deschid foarte putine noi,nu ai unde se inghesui,ei deschid acum magazine onlyne.Nimeni nu pierde niciodata ocazia sa arunce cu noroi in compatrioti care nu sint nici mai buni nici mai rai decit altii ci doar mai saraci

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate