VIDEO – Smart city Piatra-Neamț și plutește rahatul prin fundul ștrandului (nu da click dacă nu stai bine cu stomacul)

3

Unul dintre secretele bine păzite de administrația locală este cel legat de evacuarea apelor uzate din ștrandul din Piatra-Neamț.

Cu pretenții de smart city, oraș verde și cu o conducere a primăriei care nu mai poate de atâta ecologie, apele uzate din ștrand nu se duc la nicio rețea de canalizare. Aceste ape se duc în fundul ștrandului, la o chestie care a fost de mult o stație de epurare, acum vandalizată și transformată în fosă septică improvizată. Nu putem să vă spunem ce a fost în capul celor de la primăria Piatra-Neamț când au închiriat terenul de la stația de epurare din ștrand pentru un poligon de paintball. Doar la Piatra-Neamț s-a mai auzit de activități distractive într-o stație de epurare.

Odată ajunse aici, în ce e mai rămas din stația de epurare, apele uzate din ștrand se răspândesc peste tot pe pământ și o parte ajung cel mai probabil în Bistrița. Periodic se vidajează acele pseudobazine, dar când plouă acestea se umplu și împrăștie toate dejecțiile prin fundul ștrandului.

Dacă doar din vizionarea filmării vi se face silă, închipuiți-vă cum miroase acolo. Primăria Piatra-Neamț știe de mult timp de această problemă dar are alte priorități. Acum ne învață să mergem cu bicicletele ca să reducă emisiile de carbon.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Dumi J. spune

  Încă 3 ani jumate de chin

 2. Cosmin spune

  Bazinele alea sunt adevarate capcane criminale pentru copii si nu numai.
  Foarte smart orasul acesta.

  1. Florin spune

   Mă întreb zilnic de ce acceptăm acest incompetent în scaunul de primar.
   Ce trebuie să se întâmple ca să înțelegem că primarul de noua Piatra e nul?
   De ce consilierii dorm?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate