VIDEO: Și-a dat pantalonii jos și a început să sară în fața mașinilor care mergeau pe stradă

1

În această seară, polițiștii nemțeni au intervenit în timp foarte scurt, din ce ne declară martorii, la un incident mai neobișnuit. Un individ și-a dat jos pantalonii și a început să sară în fața mașinilor care se aflau în trafic.

Incidentul a avut loc în această seară în zona sensului giratoriu de la Mall și doar intervenția imediată a polițiștilor a făcut ca individul să nu fie lovit de o mașină.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Emy spune

    Asta E Mic Copil ,Daca Nu o fi Tot EL ,Da Acum cu alta Durere , pentru că acum niste vreme in urma era prin Fața Băncii Transilvania unde s fost Librăria HOGAS și Defeca pe acolo de pe băncile din fata instituției respective . cu o Nonșalanță. Deosebită : EL este Suferind de Hemoroizi și Acolo unde îl Apucă tre să și Facă ! A declarat EL Aici in CLIP e Dansul Facerii , trecandul. de Durere ,se bate cu Dosul de portiere , capota Autoturismelor de trec prin acea zona . ASTA E Sistemul ROMANESC : Sănătoșii. la Izolare , Carantină și Demenții Freedom , Fac ce Vor și Unde și Când Vor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate