[VIDEO] „Senzații tari” în Piatra-Neamț: materii fecale plutesc nestingherite

1
Foto: captură video

Am primit pe adresa redacției un video filmat în cartierul Dărmănești, mai precis pe strada Grigore Ureche nr. 5, în zona „G”-urilor. Se pare că acum două zile s-a spart o țeavă ceea ce a dus la formarea unui adevărat pârâu în care, printre alte mizerii, plutesc și materii fecale. Despre mirosul degajat…chiar nu mai are rost să comentăm, se subînțelege.

Înțelegem faptul că e duminică și că de regulă lucrurile de mișcă mai greu (să nu spunem deloc) în weekend, însă un focar de infecție e ultimul lucru de care avem nevoie acum, în condițiile în care o avem și pe „mama” pandemiei pe capul nostru.

Îi rugăm pe această cale pe cei responsabili să facă un efort și să încerce să remedieze problema, preferabil cât mai curând. Asta dacă nu cerem prea mult…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. Vasile Ionascu spune

  Nu știu cum pot sa stea locatarii blocurilor sa se uite la mizeria și infecția asta fără sa facă ceva . La munca voluntară , până vin autoritățile și firmele contractate sa facă ceva , dacă pot face ceva !
  Autogospodarirea este soluția !
  Și nu mai plătim taxe pt aceste servicii !
  O grebla , o lopată și ceva saci rezolvam cu gunoiul iar dejecțiile luate intr-o găleata și duse la usa firmelor care prestează servicii de întreținere !
  Spor
  O zi buna

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate