VIDEO: Semafor „undercover” în Piatra-Neamț – poți vedea culoarea doar dacă ești girafă și ai o gaură de scos capul prin parbriz

5

Nimeni nu spune că modernizarea unei infrastructuri nu cere un anumit disconfort însă în cazul de față vorbim de un pericol real pentru conducătorii auto având în vedere că semaforul funcțional este complet obturat de cel vechi, iar acest segment de drum, din păcate, nu este un caz izolat.

Atenție sporită! Până când cei care au gândit acest proiect își vor chema neuronii acasă iar situația va reveni cât de cât la normal, viteza redusă, atenția și conduita preventivă rămân singurele opțiuni pentru a evita un dezastru.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. COSTEA spune

  Unul din cazurile pentru care trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol este…..trecerea pentru pietoni! Așa că….

 2. Nanu spune

  Daca nu va convine cum sant montate semafoarele si cum este modernizata infrastructura ,mergeti si circulati pe tarlaua satului ,acolo nu sant semafoare si nici alte semne de circulatie !

  1. Tony spune

   Atitudinea Dvs. nu este ok. Semaforul trebuie sa fie vizibil în orice condiție. Nu am periscop sa pot observa semafoarele prost amplasate.

 3. Clau spune

  Este foartre corect, mai ales atunci cand te uiti doar in bord, in loc sa privesti si inainte sa evaluezi situatia, de ce sunt opriti cei de pe sensul opus, sa vad si semaforul de sus…dar…

 4. Ciprian spune

  Buna seara

  Mai sunt multe așa! Unul in față la fostul magazin Dacry. In prezent EON.
  Tot așa au montat noul semafor in spatele unui stâlp gros de beton.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate