Elevii se întorc astăzi la cursuri – Florentina Moise: „Le-am comunicat directorilor să fie pregătiți”

0

Vacanța de iarnă a fost mult așteptată de elevi, iar Sărbătorile au fost un prilej de bucurie pentru toată lumea. Însă aceasta a ajuns la final, iar elevii se întorc de astăzi la ore.

Cu această ocazie, Florentina Moise, Inspector Școlar General în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, a transmis urări de bine elevilor și dascălilor, dar a ținut să precizeze și o serie de recomandări pentru a evita creșterea numărului de cazuri de gripă sau viroze respiratorii în unitățile de învățământ:

Le-am comunicat directorilor să fie pregătiți: să fie sălile bine încălzite, să aibă dezinfectanți și măști pentru situațiile speciale, având în vedere că traversăm o perioadă cu viroze și gripă. Am transmis un ghid și materiale pentru afișaj în fiecare unitate de învățământ. Suntem în legătură cu Direcția de Sănătate Publică în caz de nevoie.

Am verificat stocul de combustibil solid. Nu voi tolera niciun scenariu în care copiii să stea în frig.

Rugămintea mea pentru părinți este să preveniți pe cât posibil îmbolnăvirea copiilor și să luați măsuri astfel încât să evităm răspândirea gripei în comunități.

Le doresc elevilor succes și colegilor mei dascăli, manageri sau personal auxiliar si nedidactic un început de an bun! Doamne-ajută!”, a transmis Florentina Moise, Inspector Școlar General în cadrul ISJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate