(VIDEO): Proceduri mai simple pentru înmatricularea și radierea vehiculelor – anunțul făcut de Marcel Vela

0

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut astăzi, 10 iulie, câteva declarații referitoare la noile reglementări pentru simplificarea procesului de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: „Voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care înmatricularea vehiculelor să poată să fie făcută într-un mod mai eficient mai simplu, astfel încât cetăţenii să nu mai fie puşi în situaţia în care pierd timpul, stau la cozi în zone aglomerate, mai ales în această perioadă delicată din punct de vedere sanitar. Așadar, toţi dealerii de autoturisme, de autovehicule din România, inclusiv producătorii, cei trei mari producători, Dacia, Renault şi Ford, vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct autoturismele noilor proprietari printr-un simplu document, un mandat pe care cumpărătorul îl încheie cu vânzătorul.”

Ordinul va simplifica și procedurile privind radierea, obținerea autorizației provizorie de circulație, obținerea unui duplicat al actulului de înmnatriculare.

Mai multe detalii, în materialul video atașat mai jos:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate