[VIDEO]: Poate cel mai bun experiment de până acum – Merită riscul? Concluziile vă aparțin

0

Specialistul în boli infecțioase, medicul Ion Alexie a realizat o scurtă demonstrație pentru a înțelege ce se întâmplă atunci când intrăm în contact cu o persoană infectată care tușește/strănută, și cum ne protejează masca.

Nu este o teorie a conspirației, este vorba despre o măsură de precauție la care ar trebui să apelăm și atunci când suferim de o banală răceală, prin urmare, de dragul discuției, putem scoate din ecuație noțiunea de coronavirus. Este vorba de a ne proteja și de a-i proteja pe cei din jurul nostru, sau, pe întelesul tuturor, vorbim de bun-simț și responsabilitate. Nu vorbim despre modul în care autoritățile au gestionat și gestionează în continuare această situație epidemiologică, nu vorbim despre neajunsurile sistemului medical, despre proasta organizare, despre fake-news-uri. Încercați să vedeți și să înțelegeți strict ceea ce este de înțeles. Nu este nimic absurd, este o demonstrație practică, pe înțelesul tuturor.

Faceți un efort și alocați 2 minute și jumătate din timpul vostru după care sunteți liberi să decideți dacă merită riscul:

Sursa: Facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate