Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

[VIDEO] Pieton spulberat pe trecere – imagini cu un puternic impact emoțional

Foto: captura video observator.tv

La Cluj, imaginile suprinse de camera de bord a unui participant la trafic arată un tânăr izbit în plin pe trecerea pentru pietoni și proiectat pe trotuar, lângă un stâlp.

Din verificările polițiștilor a rezultat că pietonul se angajase regulamentar în traversare, iar șoferul care l-a lovit NU se afla sub influența băuturilor alcoolice (articolul integral aici).

Dorim sa atragem atenția tuturor pietonilor: nu vă bazați pe faptul că aveți prioritate! Nu toți șoferii au o conduită preventivă, nu toți reduc viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, chiar dacă sunt semnalizate corespunzător așa cum nu toți șoferii își merită acel permis cu care pot semna sentința cuiva. Asigurați-vă nu o dată, ci de zece ori dacă e necesar și nu traversați în fugă!!

Video: Gherla Info (youtube)
3 comentarii la “[VIDEO] Pieton spulberat pe trecere – imagini cu un puternic impact emoțional

    1. george iova

      In trecut regulamentul obliga șoferul ca la trecerea de PIETONI SA REDUCA VITEZA , ACUM NU SI NE MAI INTREBAM DE CE SÂNT ATITEA ACCIDENTE

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *