[VIDEO] Pieton spulberat pe trecere – imagini cu un puternic impact emoțional

3
Foto: captura video observator.tv

La Cluj, imaginile suprinse de camera de bord a unui participant la trafic arată un tânăr izbit în plin pe trecerea pentru pietoni și proiectat pe trotuar, lângă un stâlp.

Din verificările polițiștilor a rezultat că pietonul se angajase regulamentar în traversare, iar șoferul care l-a lovit NU se afla sub influența băuturilor alcoolice (articolul integral aici).

Dorim sa atragem atenția tuturor pietonilor: nu vă bazați pe faptul că aveți prioritate! Nu toți șoferii au o conduită preventivă, nu toți reduc viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, chiar dacă sunt semnalizate corespunzător așa cum nu toți șoferii își merită acel permis cu care pot semna sentința cuiva. Asigurați-vă nu o dată, ci de zece ori dacă e necesar și nu traversați în fugă!!

Video: Gherla Info (youtube)

3 Comentarii
 1. Razvan spune

  Cum sa fugi ma pe trecere

 2. Șofer spune

  Omu fugea

  1. george iova spune

   In trecut regulamentul obliga șoferul ca la trecerea de PIETONI SA REDUCA VITEZA , ACUM NU SI NE MAI INTREBAM DE CE SÂNT ATITEA ACCIDENTE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate