VIDEO – O familie de rromi din Neamț a speriat Harghita. Pumni, cuțite și mașini distruse.

1

La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Toplița despre faptul că, în zona Pieței Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

Dat fiind numărul sesizat al participanților, la fața locului s-au deplasat deîndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita.
Imediat după intervenția forțelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Municipiului Toplița, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun.
Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județul Neamț s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mirel spune

    Daca o puneai sa taie lemne cu toporul ala, nu ar fi vrut nici in ruptul capului…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate