VIDEO: O bătrână povestește cum i-a furat primăria pământul pe care îl avea în Piatra-Neamț

1

O bătrână care avea pământul unde este acum o firmă privată, la ieșirea din Piatra-Neamț, povestește în plenul ședinței de consiliu local de la Gîrcina cum primăria Piatra-Neamț a făcut o manevră și a schimbat terenuri cu primărița Aurora Bălan de la Gîrcina, printre care și terenul bătrânei, după care i l-au vândut unui privat.

Povestea bătrânei este una credibilă, deoarece nu este singulară, primărița pe care o acuză femeia fiind condamnată cu executare exact pentru astfel de fapte în care victime au fost alți bătrâni.

Deoarece sunt suspiciuni bine întemeiate că această femeie a fost deposedată de pământ printr-o serie de infracțiuni produse de un grup infracțional compus din funcționari publici, poate ar trebui ca organele de cercetare penală să intre pe fir și să lămurească povestea acestei femei căreia i s-a distrus viața.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nanu spune

    Daca ar fi singura ,Romania geme de cate marsavii s-au facut cu terenurile retrocedate ,o intreaga mafie ,proprietarii de terenuri au fost jefuiti acum de neocomunistii lui Ilici Iliescu , sant oameni care nu-si pot permite sa umble prin tribunale ptr recuperarea terenurilor ,sau vandut terenuri si case care eraun litigiu ! O persoana din Piatra Neamt se judeca din 1990 ptr a i se retroceda casa in care s-a nascut,casa revendicata dar totusi vanduta unui fost sef al securitatii iar proprietarul are o varsta si asteapta dreptate in Romania ,cum este posibil ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate