[VIDEO] Nu încărca butelia la stația GPL!

Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, desfășoară campania de interes public „Nu încărca butelia la stația GPL!”, ca urmare a vulnerabilităților identificate în rândul populației, în ceea ce privește cunoașterea riscurilor la care este expusă în situaţia în care apelează la încărcarea buteliilor de aragaz de la SKID-urile auto.

Necesitatea derulării campaniei se fundamentează pe situațiile înregistrate la nivel național, evenimente care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești, răniri sau pagube materiale însemnate.

Formarea comportamentului preventiv și culturii de securitate în rândul populației constituie un obiectiv prioritar, acest deziderat putând fi realizat doar prin acțiuni informativ-preventive susținute și derulate pe o perioadă îndelungată.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Am înțeles, nu vom încărca butelia la stația GPL. Dar omul modern nu mai ascultă de porunca bisericească ”crede și nu cerceta!”, ci vrea și niște explicații!

  2. Victor spune

    Nu faceți așa ceva CUM se Poate ! Luați butelie Noua de ,9 max 12 Lt cu preț de aproape 100 Ron . Daca o încărcați ieșiți. m ai Ieftin și cantitativ. mai Mult . DA Numai vând aia in Statii și ce-i de și au deschis prin. curtea casei Centru de Schimb Butelii , Ori sunt niște BĂIEȚI de prin SVde vând , Distribue butelii F A , PETARDE , din toate privințele . Ori să Vezi că ai Investit in Duster Ptr Agenții de Vânzare și Vânzările. NEXAM , E Nașpa .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate