(FOTO/ VIDEO) Salonul Auto de la Piatra-Neamț, ediția XVI-a/Oferte atractive și cele mai noi modele de mașini

Joi, 13 iunie, în jurul prânzului, pe platoul de la Curtea Domnească a fost deschisă oficial a XVI-a ediție a Salonului Auto de la Piatra-Neamț.

Evenimentul a fost inaugurat de Mihai Caravan, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, care a avut alături reprezentanți ai administrației locale ( Bogdan Gavrilescu-viceprimar al municipiului Piatra-Neamț și subprefectul Doru Ungureanu), dar și doi reprezentanți ai companiilor auto participante – Gheorghe Ostahie, din partea Auto Moldova și pe Bogdan Vasilescu, din partea Toyota (prezentă pentru prima data la Salonul Auto de la Piatra-Neamț).

Sunt expuse 10 mărci de mașini și aproximativ 100 de modele  de automobile. Pasionații vor avea ocazia să admire și testeze modele precum Wolkswagen, Opel, Skoda, Dacia, Renault, Audi sau Ford. Expozanții vin și cu prețuri atractive pentru cei care doresc să achiziționeze un autoturism mai vechi sau unul nou. Nici în acest an nu lipsesc mașinile electrice, hibride.

Salonul Auto de la Piatra-Neamț, ediția XVI-a

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Donnerstag, 13. Juni 2019

Salonul Auto este organizat de Primăria Piatra-Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț și poate fi vizitat până duminică, 16 iunie.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate