VIDEO: N-ai văzut așa ceva! Au dispărut 700 de hectare de pășune și fânaț din comuna Gîrcina

0

Oamenii din comuna Gîrcina au venit la primăria comunei la ședința de Consiliu Local să întrebe primarul și consilierii unde au dispărut 700 de hectare de pășune și fânaț din comună.

Oamenii acuză că o parte dintre aceste terenuri au fost trecute din proprietatea publică în cea privată a comunei și vândute pe bucăți la oameni politici, magistrați, polițiști, procurori și alte persoane potente financiar sau politic.

Din păcate, primarul și consilierii sunt depășiți. Sunt prea mici să rezolve dispariția a sute de hectare de islaz, iar cei care ar trebui să bage la pușcărie vinovații sunt suspecți de a fi ei sau colegii lor beneficiarii acestor ilegalități.

Primarul comunei a ajuns la stadiul în care roagă public autoritățile să vină la primărie și să facă lumină în aceste cazuri, dar slabe șanse să îl bage cineva în seama la nivelul județului Neamț.

Dincolo de hoția evidentă care s-a petrecut în această comună nu ne putem explica deloc de ce media locală și politicienii care se luptă la nivel de declarații cu corupția, PNL, USR, PLUS etc. nu spun absolut nimic și nu se implică deloc în această dramă prin care trec oamenii din comuna Gîrcina. Vorbim de o mulțime de cazuri de oameni cărora cu titlul de proprietate în mână li s-au vândut terenurile, vorbim de sute de hectare de islaz care efectiv a dispărut, vorbim de chestii care se văd din satelit. Oare toată lumea tace pentru că o parte dintre beneficiarii acestor terenuri ar fi securiști, procurori, judecători, politicieni și chiar și Biserica?

Haideți la Gârcina, domnilor politicieni care spuneți că vă luptați cu corupția din Neamț. Haideți să vă vedem aici dacă aveți curajul să vă luptați cu corupția adevărată. Vă este frică?

Video din ultima ședință de consiliu local de la Gîrcina.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate