(VIDEO) Ludovic Orban, conferință de presă la Piatra-Neamț

1

Astăzi, la sediul PNL Piatra-Neamț, a avut loc conferința de presă susținută de președintele Partidului Național Liberal și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, alături de vicepreședintele PNL, deputatul Laurențiu Leoreanu și primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Lucrurile sunt clare. Daca la motiunea opozitiei Orban îi ia jucariile lui Câtu adica banii de pe mana , banii tarii folositi ca el (premierul Catu)sa si cumpere influenta in PNL, altfel spus daca fractiunea Orban voteaza motiunea , Catu pierde tot sprijinul din teritoriu(la partaj copiii aleg sa raman cu parintele care le da si nu cu cel care poate are sentimente sincere) Interesant este cum o va face incat sa nu para ca a votat caderea propriului guvern PNL dar au facut o cei de la PSD , nu vad de ce nu s ar repeta istoria. Iohanis va tine cu invingatorul pt ca altfel nu si va putea pastra imaginea de tatuc al PNL. Ca am sau nu dreptate este prea putin important. Important este ca natia asta si a pus speranta in niste nemernici care nu au alt interes decat puterea politica si financiara a lor si a apropiatilor lor. Noi nu valoram nici cat 2 cepe degereate. Si ce vom face noi crezand ca suntem importanti odata la 4 ani? Votam negativ sau nu ne prezentam la vot sperand ca le aratam noi ce puternici suntem ca alegatori. Au sansa de a ramane in istoria tarii asteia si ii doare undeva de asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate