(VIDEO) INCENDIU la Institutul „Matei Balș” din București. Patru persoane au decedat

0

Un incendiu a izbucnit vineri dimineață, în jurul orei 5:00, la un pavilion al Institutului „Matei Balș” din București, pacienții fiind evacuați. Trei persoane au fost găsite carbonizate, iar o a patra victimă a decedat, chiar dacă s-a încercat resuscitarea acesteia.

Peste 100 de pacienți au fost evacuați, fiind transferați în alte pavilioane ale unității medicale și la alte spitale din București.

surs foto: G4Media.ro

În unitate erau tratați bolnavi Covid-19. Este a doua tragedie care se produce într-un spital din România după incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

În legătură cu izbucnirea incendiului, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului Tribunalului București.

La anchetă vor participa și specialişti de la INSEMEX Petroşani care au participat și la invetsigațiile după incendiile de la Colectiv și spitalul din Piatra-Neamț.

surse: Mediafax și DIGI24

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate