Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 13 iulie 2019
  • :
  • :

[VIDEO] Important! Noua taxă pe care trebuie să o plătim, obligatoriu

Sursa: due.com

Cu siguranță orice român, fără excepție, s-a confruntat cel puțin o dată în viață cu birocrația de nedescris, devenită de-acum lait-motivul țării noastre.

Fie că am fost plimbați de la un ghișeu la altul fără motiv, că nu ni s-a spus de la bun-început de ce documente avem nevoie pentru a avea un dosar complet sau pur și simplu am fost ignorați la solicitarea unor informații, ne-am obișnuit oarecum cu orele pierdute în zadar și cu rugaciunile premergătoare unei asemenea „aventuri”.

Cert este că marea majoritate a instituțiilor publice sunt, uneori, sarea și piperul din viața noastră, iar pentru asta ar trebui să fim recunoscători. Vă puteți imagina cam ce viață searbădă am avea dacă am rezolva tot ceea ce ne-am propus în decursul a câtorva minute? Doamne ferește, despre ce vorbim aici? Doar așa simți că ești viu, atunci când e pe cale să îți pocnească o venă pe creier, când se zvârcolește stomacul sau își dă ficatul shut-down de nervi! Cum altfel să apreciezi viața?

S-avem cu toții un week-end liniștit!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *