[VIDEO] Ilegalități și nereguli grave constatate de prefect la primăria Poiana Teiului

5

Săptămâna trecută, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, a mers să participe la ședința de consiliu local pentru a încerca să medieze conflictele care sunt între grupurile de consilieri locali. Ghinion. Deși ședința era programată oficial la ora 11, consilierii locali nu erau. Viceprimarul a zis că s-au întâlnit dimineață la 8 și au ținut atunci ședința.

Nu existau nici un fel de acte cum au votat la ședință, ceea ce înseamnă că actele acestea se fac ulterior sau poate nici nu se țin ședințele, dar în acte apar ca și cum ar fi fost. Nu sunt corect avizate hotărârile de consiliu local și oricine vrea poate să conteste și să anuleze orice. Se iau hotărâri ilegale, nu au publicate declarațiile de avere și interese pe anii din urmă și așa mai departe.

În locul ședinței care ar fi trebuit să fie, dar nu era, prefectul Daniela Soroceanu a purtat discuții foarte aprinse, ore întregi, cu primarul și viceprimarul comunei și cu secretarul comunei. Din păcate pentru comuna Poiana Teiului, ne-a fost foarte greu să identificăm în orele de discuții lucruri legale și corecte făcute la Poiana Teiului. Cam tot ce se face aici este ilegal și multe lucruri chiar miros puternic a penal.

Deoarece întreaga discuție este filmată, prefectului Daniela Soroceanu îi va fi foarte greu să treacă cu vederea ce a găsit la această primărie condusă de PSD+ALDE și va trebui să ia măsuri drastice și chiar să facă sesizări penale dacă nu vrea să capete calitatea de tăinuitor sau complice.

Pentru cei care știu ce însemnă administrația publică locală, filmarea de mai jos va fi o certificare 100% că ce tot spunem despre Poiana Teiului nu doar că e adevărat, dar e chiar mult mai rău decât bănuia oricine.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Victor spune

  ar fi interesant sa ne spune vicele daca a fost vreodata condamnat in afara tarii pentru furt?

 2. Cornel spune

  Două chstiuni atrag atenția. 1. Prefectul invocă viceprimarului ascunderea unor fapte de natură penală, nesesizate la timp. Despre ce angajări este vorba? Cine le-a făcut?
  2. Dar Prefectul afirmă că are cunoștință despre nereguli grave la Consiliul Local. De ce nu a luat măsurile legale? Pentru că 7 din 13 consilieri, deci majoritatea Consiliului, sunt de la PSD. Înseamnă că ar trebui să intre în culpă PSD – ul din care face parte și doamna Prefect. Ce mult mi-aș dori să am acces vreo lună de zile la arhiva Primăriei! Este ciudată tăcerea Primarului.

 3. Cornel spune

  Hotărârile de Consiliu Local au mers spre avizare la Prefect. Cum este posibil ca doamna Prefect să spună că abia acum a identificat ilegalități în aprobarea H.C.L.? Vorbim despre o culpă comună Prefect – Primărie – Consiliu Local.

  ADMIN: Pai poate de asta a și venit prefectul …

 4. Ionescu Dan spune

  Mafie mare la poiana teiului,vicele asta e neam cu seful de post care la randul lui e neam cu „celebrul” ziarist Corfù,care „o tavaleste ” in presa PE primarita.
  Interesul este exploatarea si furtul padurilor din zona,bani multi,nu e vb de 2 lei.

  1. Bengescu Emanoil spune

   Oare treburile stau asa bine in padurile primariei ? Cine le pazeste ? Ar fi i interesant dd aflat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate