VIDEO/FOTO care te vor enerva cumplit. Copii din Neamț care trăiesc în sălbăticie, frig și foame cumplită!

Teoretic, în județul Neamț avem autorități: Prefectură, Protecția Copilului, Poliție, etc. Cu toate acestea, în județul nostru, dincolo de ochii lumii, trăiesc ca în sălbăticie, în mare parte fără acte de identitate, comunități izolate de oameni. Azi vă arătam imagini dintr-o astfel de comunitate cu aproximativ 50 de membri, majoritatea copii. Copii care trăiesc în niște condiții groaznice, fără nicio utilitate, în frig și foame cumplită.

Politicienii și autoritățile ar vrea să nu vedeți, dar noi trebuie să vă arătăm. Trebuie să vedeți cum arată niște copii din județul Neamț, anul 2020, care se bat pentru jucării, mâncare sau ceva de încălțat.

Video/foto de mai jos în care apar copii flămânzi, desculți și sumar îmbrăcați sunt făcute acum, iarna, când sunt temperaturi cu minus grade afară.

ATENȚIE imagini cu puternic impact emoțional.

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. Stefan spune

  De ce ii mai platim pe toti nesimtitii astia: primarie, protectia copilului, politie, etc.?Copiii astia trebuia sa fi fost demult in grija statului!

 2. Rares spune

  Este vre-o campanie de ajutorare pentru copiii ăștia,că vreau și eu să donez. Am hăinuțe și jucării.

 3. Gradinaru Neculai spune

  În ce localitate trăiesc aceste familii ? De ce nu ne dați și locația ?

 4. IoanPopescu spune

  Ce să cred?Cred exact ce trebuie să creadă orice om cu bunul simț al omenirii.Obligatoriu trebuie luate urgent măsuri,că acești copii să aibă un acoperiș sub care să stea,cu căldură, să aibă mă care,îmbrăcăminte adecvată indiferent de anotimp,cu atât mai mult iarna și foarte important, să aibă cât de cât căldură sufletească! Este prea mult, oameni buni,sau mai puțin buni! Aceste cerințe omenești nu le pot asigura un om sau un grup.Ele pot fi asigurate printr-o activitate concertată a organelor locale abilitate. Vrem să vă vedem,în acest sens, la treabă serioasă domniilor! Chiar de luni!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate