VIDEO/FOTO: Amenințați cu bâtele în această dimineață, în Piatra-Neamț. A fost nevoie de intervenția poliției

1

În această dimineață, o echipă trimisă de firma Salubritas a primit ordin să curețe o centrală dezafectată din municipiul Piatra Neamț, în apropierea sediului CNAS.

Până aici totul pare simplu, însă lucrurile s-au complicat în momentul în care oamenii au ajuns la respectiva adresă, fiind întâmpinați cu bâte și amenințați de către persoanele care locuiesc în această centrală.

E lesne de înțeles că nu s-a putut face nimic până la sosirea echipajelor de Poliție, care au reușit, într-un final, după multe insistențe, să îi îndepărteze pe locuitorii „vilei de lux”.

De-ar fi doar un focar de infecție, ar fi mai puțin dramatic, însă noaptea, acolo se adună multe personaje certate cu integritatea psihică, de multe ori violente, care consumă droguri, agasează trecătorii și deranjează cu petrecerile nocturne.

Piatra Neamț, „Perla Moldovei” sau „Smart City” cum ne place să o numim, găzduiește în aceste momente mai multe astfel de „locații de lux”, care de fapt, sunt adevărate bombe cu ceas (nu vreți să vă imaginați mirosul… absolut fantastic din apropierea acestui loc).

Sursă Foto/Video: Alex O.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. nicolae toma spune

    Votantii lui Carabelea. Lasand gluma la o parte,totusi,de ce Politia Locala nu se implica? Le e frica sa nu ia bataie? De ce nu ii aduna si ii duce la un centru specializat? Inteleg sictirul Primariei fata de confortul locuitorilor,priviti ca simple numere,dar parca se sare calul de acum cu indiferenta,devine rea vointa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate