[VIDEO] Foarte util! Cum să ne dezinfectăm faringele și gura pentru a ne proteja de coronavirus – Sfaturile medicului Ion Alexie

0
Foto: captură video

Medicul speciaist în boli infecțioase, Ion Alexie vorbește despre o modalitate de a dezinfecta cavitatea bucală și faringele printr-o metodă care este la îndemâna oricui.

Pe scurt, este vorba despre un amestec dintre apa clasică de gură și soluție de apă oxigenată cu o concentrație de 3%. Practic, se ia câte o sticlă din fiecare substanță menționată (cantități identice), se îndepărtează 1/3 din conținutul sticlei cu apă de gură și se completează cu apa oxigenată. Cu amestecul astfel obținut (care va avea o concentrație finală de 1% apă oxigenată) se clătește gura, se face gargară dar nu se înghite.

Este un protocol pe care Ion Alexie îl folosește atât în cazul său cât și în cazul pacienților pe care îi tratează. Urmăriți video mai jos:

Sursa: facebook (Ion Alexie)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate