VIDEO – Doar la Piatra-Neamț vezi așa ceva. Au pus cocoașe pe o stradă plină de gropi

1

Pe o stradă din cartierul pietrean Mărăței au apărut niște cocoașe (calmatoare rutiere) în dreptul unei grădinițe.

Problema este că respectiva stradă nu permite oricum rularea cu viteză, fiind o singură bandă și aceea plină de gropi și canale care stau să sară. La cât de stricat e drumul respectiv, montarea unor cocoașe este o insultă adusă șoferilor și un exemplu de cheltuire inutilă a banilor.

Dacă le păsa cumva de siguranța copiilor de la grădinița din apropiere, ar fi fost normal să facă o trecere pentru pietoni sau să semnalizeze mai strident prezența copiilor în zonă. Nu au făcut asta, ci, din contra, au dat locuri de parcare în toată zona ca să reducă la maximum vizibilitatea șoferilor care trec pe acolo.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. cipos spune

    Nu e primul caz de acest fel. In decembrie 2021 s-au montat stalpi pe mijlocul drumului dupa sensul giratoriu din spate de la hotel Ceahlau. Scopul clar a fost ca sa nu se mai poate intra pe Ana Ipatescu din Stefan cel Mare sau Petru Rares. In acest fel tot traficul de pe Stefan cel Mare si Petru Rares este directionat catre sensul giratoriu din fata hotelului Ceahlau. Sensul giratoriu era dupa cum bine stiti foarte aglomerat in orele de varf. Acum cel putin dimineata intre 7 si 8:30 acolo e blocaj generalizat. Cred ca cine s-a ocupat de problema trebuia sa mearga cateva zile la orele de clasa I ca sa inteleaga totusi ca 1+1 fac 2 si nu tot 1. Si mai ales trebuia sa-si aduca aminte ca merge la servici sa faca ceva pentru cetateanul din Piatra Neamt incat acesta sa aiba viata mai usoara nu sa-i puna piedica sau sa sustina in mod preferential anumite firme locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate