VIDEO – Cum arată singurul WC public din smart city Piatra-Neamț

3

În Piatra-Neamț erau mai multe WC-uri publice fixe și câteva mobile. Cele mobile au dispărut destul de repede, iar cele fixe s-au închis. Singurul WC cu acces public pe care am putut să îl identificăm în Piatra-Neamț se află în zona podului de la Orion și este unul mai rustic, cam cum erau WC-urile în anii 40. Singura diferență este că nu e în fundul curții, ci chiar în mijlocul ei.

Probabil primăria smart city Piatra-Neamț se va autosesiza, va desființa acest WC și va igieniza zona. Totuși cei de la primărie ar trebui să se adune într-o ședință și să se întrebe unii pe alții ce nu funcționează la administrația locală de tot află despre astfel de lucruri din presă pentru că vorbim de un WC care e acolo de mult timp, nu de ieri.

Acest WC preistoric nu este nici pe departe o problemă importantă din acest oraș, ci doar o dovadă că administrația publică locală este saturată de bugetari și aleși locali de la toate partidele, care habar nu au cu ce probleme se confruntă oamenii din Piatra-Neamț și habar nu au de realitățile urbane care nu se văd din birourile de la primărie, pe internet sau pe geamul mașinii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. doru spune

  Bisericile au toalete (sau ar trebui să aibă) ?

 2. popa spune

  Lipsa toaletelor publice este o problema generala in Piatra Neamț si o mare rușine !
  Lipsa lor este cartea de vizita pentru un oraș, despre adevărata civilizație urbana si respectul fata de cetățeni.
  Ce fac turiștii si ce fac cei care au probleme ?
  Daca te apuca, faci in bascheți sau pe treptele Primăriei !

 3. Catalina spune

  … pe acelasi subiect va recomand calduros sa vizitati si toaleta care apartine Bisericii Precista Veche, amplasata in buricul targului. Personal am trecut pe acolo si am preferat sa mai astept.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate