VIDEO: Cu ce se confruntă Poliția Neamț

Foto: captură video

Din cauza unui cadru legislativ prea permisiv pentru cei care abuzează de apelul la 112, unii polițiști din Neamț sunt puși în situații absolut aberante fiind blocați în misiuni care în realitate nu reprezintă nicio urgență.

Problema este că un om în stare de ebrietate sau cu probleme psihice poate suna de câte ori vrea el la 112 și de fiecare dată poliția este obligată să trimită un echipaj. Asta înseamnă un mare consum inutil de resurse din partea Poliției.

Dincolo de polițiștii cărora le plângem de milă pe bună dreptate, ne uităm și la cei care abuzează de serviciul 112 și e clar că unii dintre ei ar avea nevoie de sprijin medical de lungă durată și de natură psihiatrică. De acești oameni chiar nu se mai ocupă nimeni la Neamț?

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. sed spune

    Stiu ca politistii au de-a face cu multi nebuni, multe situatii.in care sunt pusi.
    acum 10 ani desfiintasera posturile de politie idiotii de la Bucuresti, au facut sectile unde raspunderea pe comuna era pasata zilnic, nu se mai ocupa un anumit sef de post.
    Politicienii parca vor distrugerea tarii

  2. TIBI spune

    Domnul I R De Ce Faceți Că Nu a ți STI !?? Sistemul lor e PROST Gândit , Suni Uneori. La Modul pe BUNE și Ei TRIMIT Echipaj cu Autospeciala.de la DOBRENI la BĂLȚĂTEȘTI de Exemplu , Ba chiar și mai de Departe ,ca Distanță ,Ei având și niște SUPER CARS , Chiar Reprezentanții ai Legii fiind Au niste Reguli de Respectat , DAR ți e ca Solicitant , Apelant NU ți se Spune , Afli. Ulterior , de unde au avut de Venit și până au Ajuns , Asta E și pentru a și putea lua ,primi Ei Bănuții ,Ptr orele de după Ora 16 :00 când se Termină Lucru la Secții Posturi , DUPĂ VA ROG. Pe D vstra sa Spuneți ,in Cazul Unui ORDIN de Protecție , UNDE și Cum Anume. ,Duc Ei Agresorul , ! Când în Nici un Post ,Secție de POLIȚIE Nu este prevăzut cu o Anume Cameră . Răspuns : Se Prezintă la Solicitare , îl Ridică pe cel în Cauză ,îl duc așa la vreo 10 ,20 KM ,cu Autospeciala , stau preț de câteva minute cu El , după care îl lasă Acolo și ulterior în decurs de câteva timp Acesta e Înapoi de unde a Plecat . Se Știu Niste Cazuri ; la Noi. cel cu Frizerița , P Tei. Lulu Zănoaga , Ăla de a Suprimat pe copil și Soacră , Asistenta de la SJU , Cazul de la IF cu Mama aceea etc , ACUM Ei , IPJ fiind și în IGIENIZARE , Curățenie de Primăvară . DECI Analizând la RECE și Obiectiv , BUBA e la Ei . Cum Poți TU SERVICIU , Instituție sa trimiți un, COPIL ,, deși Asta Sunt comparativ cu Alții ,Care de-abia a Terminat ȘCOALA și este și în Perioada de TUTELĂ , El Nu Cunoaște Bine pe aceia din oraș ( ROZNOV , Bicaz ) ori Comuna , Satele care țin de Secția ori Postul la care a fost Repartizat ! Sa caute Fam , DAVILAS de pe Str Vasile MILMOI. ca Exemplu .Asta Fulgerica din Clip.a sunat ,ia Chemat de 3 Ori ,pe Principiul că a TREIA o fi cu NOROC ! Eu alte Ocazii am spus că Trebuie și Ei să aibă parte de ACȚIUNE ,Cum spune și la Piesa lui Vali Vijelie , ACȚIUNE , ACȚIUNE , Pentru Noi , pentru Voi. HAI sa fim SANATOSI .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate