[VIDEO] Ce pățesc niște localnici din Săvinești din cauza unei persoane cu probleme de comportament

1

Pe adresa redacției am primit niște imagini video de la un localnic vizibil deranjat de comportamentul deviant al unui vecin cu probleme. Întrucât este clar că persoana respectivă are nevoie de sprijin de specialitate, nu putem face prea multe acuzații la adresa „făptuitorului”.

Cu toate acestea, imobilul în care locuiesc mai multe familii este afectat de această persoană cu probleme.

Persoana care ne-a sesizat cazul declară următoarele:

Face ce vrea în Săvinești fără să ia cineva măsuri. Deranjează ori de câte ori are chef pe toată lumea, urlă, țipă indiferent de oră și își mai arată și organele intime la toată lumea fără să țină cont că mai sunt și minori în preajmă, iar limbajul folosit este greu de reprodus. Deși au fost nenumărate sesizări la autorități nu a făcut nimeni nimic, nu plătește amenzile primite, nu face munca în folosul comunității etc.”.

Nu este în competența noastră să soluționăm acest caz, însă, la fel ca și în cazul Gabriel (click aici), tot din Săvinești, se pare că autoritățile sunt depășite de situație. Nu putem decât să semnalăm nemulțumirile oamenilor în speranța că se va găsi un spațiu specializat în care aceste persoane să poată fi internate și să primească un sprijin, pentru a nu mai deranja comunitatea și, desigur, pentru a avea niște condiții de trai mai bune, sub supraveghere. Cel mai probabil unii dintre ei au familii, însă din câte se pare, deși ar trebui, legal, să aibă un aparținător sau o altă persoană care să îi îngrijească și să îi supravegheze, acest lucru nu se întâmplă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Tudor spune

    A uns clanța cu vaselina homemade proprie , Trebuie Toleranta , sa nu se apuce sa de-a ori pună ,, unsoare,, de genul acela pe la ușile Ap , astfel încât Dimineața. sa vă întoarceți din ușă , drum ori mai rău să patinați gen ,, coajă de banană,, sau să faceți cuplu cu Mr Proper la Acțiunea Dezinfectia , Ori puteți să l abordați cu frumosul și să i propuneți sa va însoțească până la. Mare , Intr o cursă , weekend , Care are mașină , din vecini , faceți și un pachet. Tratație pentru drum , in care puneți ceva Xanax , Stilnox , Diazepam sa fie Calm , sa nu Fulgereze. cumva pe drum , plus sa moleșească. ,și în loc de CT lăsați l prin Ungaria , Sa înțelege El cumva cu ăia . Dacă îl pune PĂCATUL sa se cufure , ori să Ungă și pe acolo Apă i las că Știu ei NAGY , ISTVAN și FERENCZ cum sa l lecuiască. La Poliție Numai Deranjați , El daca se duce la Ei și a fost ,el ori altu aceea se amuză ,unii dintre ei ,; IA spune. azi , aseară pe care ai plescaito ? Ba la SPR Pașapoarte in curte la intrare. este unul de stă chiar în poartă , că jandarmu la Ambasadă , Mai că Nu te întreabă D vstra in Ce Problema Chestiune . Sacou are , lipsește banderola și galoanele de Ofițer de Serviciu .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate