VIDEO: Au intrat peste ei și i-au bătut de i-au nenorocit, după care au sărbătorit măcelul în live pe internet

0

Se întâmplă în Neamț în comuna Cracăoani unde poliția pare a fi depășită de situație. Aici, o familie de ”bombardieri” se joacă de-a cămătarii și recuperatorii, terorizând lumea.

Recent au intrat în casă peste o familie din aceeași comună și i-au nenorocit cu bătaia, după care au mers acasă și au intrat în live pe rețeaua de socializare și au sărbătorit evenimentul.

În această cauză s-a deschis un dosar penal, dar doar dacă ne uităm la cât au cusut cei de la spital la capul uneia dintre victime nu ne putem întreba decât prin ce minune agresorul este în continuare liber.

Aceste agresiuni sălbatice care se întâmplă în comuna Crăcăoani nu ar putea fi posibile dacă cei care reprezintă legea în această comună ar fi mai fermi și mai vigilenți, dar dacă e să ne uităm numai la cum pleacă pădurea prin această comună ne dăm seama că ceva nu este tocmai sub control aici.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate