[VIDEO] Accident GRAV cu 4 victime încarcerate – Șoferul băut era LIVE la volan

0
Foto: captură video

Viteza excesivă, alcoolul și telefonul la volan – combinația riscantă despre care mereu se vorbește, însă prea puțini ascultă. Iată că 6 oameni au avut de suferit din cauza inconștienței unui șofer băut, recalcitrant, dornic de a-și etala măiestria (sau prostia?!) în arta șofatului. Chiar dacă accidentul nu s-a produs în județul Neamț, considerăm că este necesar un nou semnal de alarmă pentru că cei care conduc regulamentar nu au nicio vină, și cu toate aceastea, în cele mai multe cazuri, devin victimele celor care – în opinia noastră – nu ar trebui să conducă nici căruța.

Accidentul s-a produs acum 3 zile în Botoșani. Din informațiile pe care le-am regăsit în articolul publicat de monitorulbt.ro, șoferul responsabil, un cetățean de etnie rromă care se afla la volanul unui autovehicul marca Audi, gonea cu viteză excesivă pe un bulevard din localitate, în timp ce transmitea live. După un raliu nebun de câteva minute a lovit un autoturism marca Ford, oprit la trecerea pentru pietoni. În urma impactului violent, Ford-ul s-a răsturnat fiind proiectat în cea de-a treia mașină, un Passat, care a fost proiectat și el tot pe trecerea pentru pietoni. Nebunie curată.

În acest carambol, patru persoane au rămas încarcerate. A fost nevoie de patru echipaje medicale pentru a acorda primul ajutor victimelor, dar și de intervenția mascaților pentru că șoferul vinovat s-a dovedit a fi extrem de recalcitrant. Potrivit martorilor bărbatul îşi cumpărase de la un magazin o sticlă de whiskey, chiar cu puţin timp înainte de accident.

Surse: monitorulbt.ro, facebook (BTonline)

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate