VICTORIE: Ceahlăul Piatra-Neamț merge în LIGA 2!

0

Echipa Ceahlăul Piatra-Neamț a atins așteptările tuturor suporterilor și a câștigat astăzi, 7 iunie, disputa finală cu Foresta Suceava. Cu scorul 2-0, echipa antrenată de Cristian Pustai s-a calificat în Liga 2.

În prima repriză Ceahlăul a înscris un gol în minutul 29. Foresta a ratat un penalty chiar la pauză.

În a doua repriză, scorul s-a menținut până în ultimul minut al jocului când Ceahlăul a marcat din nou din penalty.

Anton Măzărianu (CEO COMES Săvinești), sponsorul principal al echipei de la Piatra-Neamț, a reușit să motiveze foarte bine jucătorii Ceahlăul, dovadă fiind scorul excelent pentru echipa noastră în disputa cu Foresta.

Declarații Anton Măzărianu la începerea meciului:

Energia suporterilor a fost impresionantă:

Ca un detaliu de culise, Gheorghe Ștefan (Pinalty), fostul primar al municipiului Piatra-Neamț și cel care a contribuit semnificativ la dezvoltarea fotbalului de performanță în cadrul echipei Ceahlăul Piatra-Neamț, a fost prezent la un meci al echipei după o lungă absență din spațiul public. Gheorghe Ștefan a fost o figură influentă în viața sportivă și politică a municipiului Piatra-Neamț în perioada în care a fost primar. Sub conducerea sa, echipa de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț a cunoscut o perioadă de succes, atingând performanțe remarcabile în campionatele interne. În timpul meciului, Gheorghe Ștefan a fost așezat la tribuna oficială, acolo unde se afla și actualul primar al orașului, Andrei Carabelea.

Hai, Ceahlăul!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate