Schimbarea la față a Centrului de Informare și Promovare Turistică din Piatra-Neamț (VIDEO)

3

Luni, 5 iunie, s-a redeschis Centrul de Informare și Promovare Turistică din Piatra-Neamț, după ce acesta a trecut printr-un proces de renovare și modernizare. Centrul este situat în Piața Petrodava, între Hotel Central și Winmarkt. Alexandru Filip, managerul destinației turistice, a fost prezent și deschis discuțiilor despre turismul pietrean și potențialul turistic din orașul nostru,  motiv pentru care i-am făcut o vizită.

Am încercat să îl punem într-o oarecare dificultate prin câteva întrebări și i-am oferit în schimbul răspunsurilor greșite câteva materiale de informare care pot fi utile acestui centru.

Din discuțiile cu Alexandru Filip reiese faptul că Centrul de Informare în faza „renovată” este încă la început și sunt în curs de rezolvare mai multe aspecte de logistică și alimentare cu materiale de informare dedicate diferitelor categorii de turiști. În momentul de față, principala sursă de informare recomandată turiștilor este aplicația Piatra-Neamț City App, care a fost într-adevăr mult îmbunătățită, și niște pliante care conțin informații de bază.

Renovarea acestui centru s-a ridicat la suma de 12.000 de euro, iar pentru început aici vor lucra doi noi angajați selectați printr-un concurs de CV-uri și interviu, respectiv un coordonator executiv și un consultant de turism.

Deși suntem subiectivi și considerăm că e loc de mai bine, mai ales în ceea ce privește stocul și diversitatea de materiale informative tipărite, importantă este opinia turiștilor care vor trece pragul acestui infopoint. Vom urmări activitatea Centrului de Informare și Promovare Turistică din Piatra-Neamț și sperăm ca în câteva luni lucrurile să se îmbunătățească semnificativ, deoarece orașul are nevoie de turiști. Până în prezent cam toate proiectele de promovare a turismului în zona noastră, pe bani mulți, au cam eșuat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Cristian spune

    Această inițiativă subliniază importanța turismului și a promovării valorilor culturale și naturale ale regiunii. Cu un centru de informare și promovare turistică actualizat, Piatra-Neamț va putea oferi o experiență turistică de calitate și va atrage mai mulți vizitatori în această destinație minunată.

  2. Emilian Barbu spune

    Mai e un chiosc cu aceeasi destinatie, se pare, in chiar buricul targului, in Parcul Tineretului, langa statuie lui Stefan. Acest chiosc este ( sau era ) depozit de mobilier stradal vechi si chiar de haine vechi. Oricum, ceva foarte JENANT !

  3. LEX spune

    Este jenant, individul (prieten al primarului) nu cunoaște orașul & împrejurimile absolut deloc, NU ARE UN MINIM DE CULTURA GENERALA, va organiza concursuri de împrejurări /pile pt. angajare, joaca o piesa ieftina și lipsita de profesionalism, asemenea tuturor celor din Primarie, ne este silă de ei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate