Victor Ponta in concediu in Liban

0

Au inceput politicienii, in lipsa de argumente, sa arunce cu rahat unii in altii. Victor Ponta in concediu in Liban O tara de tot rahatul! Victor Ponta zice ca Traian Basescu e varza, Traian Basescu zice ca nu stiu ce mogul a finantat nu stiu ce concediu al lui Victor Ponta in Liban. Tara moare si politicienii nostri sunt ocupati sa se arda unu pe celalalt.
Din acest motiv nu vom fi niciodata de partea niciunui partid politic. Toti sunt de toata jena.

Morala: Dragi politicieni care va inghesuiti sa ajutati Romania si pe romani, am sa va spun un secret: romanii nu trebuie ajutati, romanii trebuie doar sa nu mai fie incurcati si furati, ca de ajutor nu au nevoie ca nu sunt nici prosti si nici handicapati. Daca sunt lasati sa munceasca si nu sunt incurcati, furati, impozitati si stresati, vor face din Romania cea mai bogata tara din Europa. Voi, politicienii, pierdeti esentialul. Voi aveti nevoie de banii nostri, caci, teoretic, sunteti bugetari. Circurile voastre ieftine cum ca ne ajutati cu ceva pe noi romanii nu mai tin pentru nimeni. Treziti-va!!! Voi va laudati ca faceti ceva, dar tot ce faceti e pe banii nostri, nu ai vostri!!!

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate